Eszterházy Károly Egyetem - Jászberény

PÓTFELVÉTELI 2020

Az Eszterházy Károly Egyetem Jászberény Campus pótfelvitelit hirdet oklevéllel rendelkezők részére, állami ösztöndíjas képzési formában is!

 Részletek ITT

A felvételi vizsga részleteiről (módja, időpontja, követelménye) a www.felvijaszbereny.uni-eszterhazy.hu  honlapon lehet tájékozódni. Online felvételi vizsga esetén a szaktanszék a vizsgát megelőzően a jelentkező e-mail címére értesítést küld.

Nem kell felvételi vizsgát tenni annak, aki a 2020. évi általános felvételi eljárásban felvételi vizsgát tett és annak eredményét hitelt érdemlően igazolja. Az igazolást a jb.felvi@uni-eszterhazy.hu  címre kell megküldeni legkésőbb 2020. augusztus 19-ig.

A vizsga megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatos költségei fedezésére az egyetem a felvételi szabályzata alapján egyszeri, 2.000,- Ft eljárási díjat határoz meg.

A díj 2020. augusztus 12-ig a 10035003-00336121-00000000 számlaszámra történő banki átutalással fizethető. A közlemény rovatban a jelentkező nevét, megjelölt szakját és az EKBE0005KK kódot fel kell tüntetni!

 

Csatolandó dokumentumok

Felvétel feltétele: felsőfokú oklevél
Többletpontokat igazoló és egyéb, jelentkezéshez kapcsolódó dokumentumok: fogyatékosság igazolása, gyermekgondozás igazolása, hátrányos helyzet igazolása, nyelvvizsgát igazoló dokumentum, OTDK/TDK igazolás, sporteredmény igazolása

 

Felvételi vizsgakövetelmény
Letölthető dokumentum
díj: 2000 Ft

 

Kreditelismerési eljárás

Amennyiben a jelentkezőnek nem szakirányú végzettsége van, akkor egy ún. krediteljárást kell lefolytatni. Ennek menetét ITT éri el.

A kérelem benyújtási határideje 2020. augusztus 9.

 

Bővebb felvilágosítás +36/57 502-494

Akár százezer forintos ösztöndíj

Nálunk igazán érdemes jól tanulni, hiszen minden alapszak legjobb tanulmányi teljesítményét nyújtó hallgatója 100 ezer forintos havi tanulmányi ösztöndíjban részesül.

Több mint 100 képzés

Sok lehetőségünk van számodra! Tanulmányozd honlapunkat, hogy képzéseink között megtaláld az igazit.

Laptop program

Az intézmény képzéstámogató szolgáltatásainak egyike a hallgatói laptop program, amelyben hallgatóinkat "saját" notebookkal látjuk el! A feltételekről beiratkozást követően tájékozódhatsz!

Mi leszel?

Pályaorientációs tanácsadással segítünk, hogy a nagy kérdésre, magabiztos választ adhass!

Kövess minket